Bel direct: 088 520 0314
Bevallingslijn: 06 340 629 90
  Inloggen medewerkers      

Klachtenregeling

Behandeling van klachten en klachtenregeling

Klacht

Indien Kraamzorg Sara van u een klacht heeft ontvangen, betekent dit, dat u uw klacht niet met onze medewerker heeft kunnen oplossen of dat het probleem op een ander vlak ligt. Kraamzorg Sara behandelt een binnengekomen klacht conform de klachtenregeling Kraamzorg Sara.

U kunt uw klacht op de volgende manieren t.a.v. de directie indienen: persoonlijk, per brief (naar het kantooradres), telefonisch of via e-mail info@kraamzorgsara.nl). Ook indien wij een klacht tegenkomen op het evaluatieformulier, zullen wij hierover met u in contact treden.

Interne behandeling van de klacht

In eerste instantie probeert Kraamzorg Sara de klacht samen met u op te lossen. De directie formeert hiervoor een “interne” klachtencommissie. Binnen tien werkdagen na binnenkomst van uw schriftelijke klacht, neemt Kraamzorg Sara uw klacht in behandeling. U ontvangt de klachtenregeling voor cliënten en er wordt binnen tien werkdagen telefonisch contact met u opgenomen om de klacht te bespreken en zo mogelijk samen tot een oplossing te komen. Indien gewenst worden alle betrokkenen gehoord en kan een lid van de commissie ook bij u langskomen voor een persoonlijk gesprek. Indien de klacht naar tevredenheid kan worden opgelost, ontvangt u, ter afronding, een schrijven met de afspraken.

Overdracht aan de onafhankelijke klachtenfunctionaris

Mocht de klacht niet naar tevredenheid zijn opgelost, dan kunt u de klacht, per e-mail voorleggen aan een onafhankelijke externe klachtenfunctionaris. Desgewenst kan de directie van Kraamzorg Sara deze overdracht voor haar rekening nemen, met inachtneming van de privacywetgeving.
Het e-mailadres van de onafhankelijke klachtenfunctionaris is: klachtenfunctionaris@kraamzorgsara.nl

Behandeling van de klacht na overdracht

Na overdracht, neemt de onafhankelijke klachtenfunctionaris de klacht conform de Klachtenregeling Kramzorg Sara in behandeling. Kraamzorg Sara volgt te allen tijde het advies van de onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Waarom kiezen

voor Kraamzorg Sara?

Wij streven naar één kraamverzorgende voor de gehele kraamtijd.

Kraamzorg Sara biedt zorg van hoge kwaliteit. Cliënttevredenheid ’s score van 9.3! Bij de zorgzoeker van jouw eigen zorgverzekering kan je de meest actuele cliënttevredenheidscijfers of waarderingen vinden.

Naast kwalitatief goede zorg bieden wij zorg garantie. Zorg met aandacht voor het hele gezin. Naast je rechterhand is Kraamzorg Sara ook je betrouwbare vraagbaak tijdens je zwangerschap.

Onze kraamverzorgenden zijn goed opgeleid om jou de optimale ondersteuning te kunnen bieden in een bijzondere tijd, maar ook met vragen, keuzes en onzekerheden. Zij zullen jou dan ook uitgebreid voorzien van instructies. Wij willen dat je van ons de beste kraamzorg ontvangt. Dit doen wij door onze zorg af te stemmen op de cultuur, normen en waarden van jou en jouw gezin.

Onze zorgconsulent komt in de zevende maand van de zwangerschap naar je huis voor intake. In dit gesprek kun je, afhankelijk van je behoeften, met haar afstemmen wat jij precies wil in de kraamperiode.

Kraamzorg Sara volgt de richtlijnen op van het WHO/Unicef. Klik HIER voor meer informatie.

Sara Cares helpt kraamgezinnen (waar mogelijk) die over weinig middelen beschikken aan bijv. kraampakket, meubels, speelgoed, badje, kleren of andere benodigdheden tijdens de kraamtijd en erna. Klik HIER voor meer informatie.

Onze kraamverzorgenden zijn dames met hart voor de zorg, kundig in hun vak en worden jaarlijks up-to-date geschoold in de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Kraamzorg Sara levert constante zorg van hoog niveau. Dit blijkt onder meer uit het ons toegekende ISO 9001 HKZ kwaliteitscertificaat voor zorginstellingen. Het certificaat wordt jaarlijks opnieuw beoordeeld door een onafhankelijke certificatie-instelling.

Kraamzorg Sara werkt samen met verloskundigen, artsen en andere geboortezorg organisaties.

Actie's

& Extra's

Kraamzorg Sara staat voor kwaliteit en professionaliteit. Hiernaast gunnen we jou en je toekomstige kindje het allerbeste. Daarom maakt elke inschrijving bij ons kans op mooie cadeaus en diensten.

Meld je nu aan bij Kraamzorg Sara en kom in aanmerking voor het aanbod bij Acties & Extra’s.

  1. Ieder maand loting van een Mama & Baby waardebon t.w.v. €50!
  2. Ieder kwartaal loting van een Mama & Baby waardebon t.w.v. €100!
  3. Elk halfjaar loting van een Mama & Baby waardebon t.w.v. €250!

* Een inschrijving kan één keer deelnemen aan de loting van €50,- , €100,- en € 250,-

Iedere zwangere die zich aanmeldt ontvangt een gratis welkomstpakket. Dit welkomstpakket (zolang de voorraad strekt) bevat diverse producten voor moeder en baby.

ELK EERSTE WOENSDAG van de maand organiseert Kraamzorg Sara spreekuren. Ieder kraamzorg afnemer waarvan de intake is gedaan kan GRATIS hieraan deelnemen.

Deze spreekuren zijn in de avond en hebben een informatieve karakter. U kunt terecht bij uw vragen over de borstvoeding,  de kraamperiode, over de opvoeding en ontwikkeling van uw baby of algemene maatschappelijke vragen.

Om deel te nemen aan deze spreekuren dient u zich op te geven via tel: 088 520 0314 of info@kraamzorgsara.nl.

Sara Cares helpt kraamgezinnen (waar mogelijk) die over weinig middelen beschikken aan bijv. kraampakket, meubels, speelgoed, badje, kleren of andere benodigdheden tijdens de kraamtijd en erna. Afhankelijk van uw situatie wordt tijdens intake behoeften en mogelijkheden besproken. Bij blijk van behoefte zal Kraamzorg Sara nodige stappen ondernemen om daarin te voorzien.

Periodiek zal Kraamzorg Sara acties voeren waarbij aanmeldingen een bepaalde prijs/cadeau krijgen. Voor elke actie zal wel voorwaarden gesteld worden.
Eerstvolgende actie zal zijn tussen 1-15 februari. Hou daarom volgende goed in de gaten:

Ervaringen

van onze cliënten

De kraamverzorgende heeft mij heel goed geholpen. Ze is vriendelijk. Dankzij haar heb ik toch goed kunnen uitrusten. Heb spijt dat ik de eerste dagen geen kraamzorg thuis heb genomen. Het was erg fijn dat het op het laatste moment zo snel geregeld kon worden.

Mevrouw Cengiz,

I am so happy to have Sara. Thank you!

Mevrouw Yannick,

De kraamverzorgende was erg lief, ik was erg tevreden. Als ik nog een kind zou krijgen dan wil ik weer Sara.

Mevrouw Faber,

Op de kraamtijd kijken wij allemaal (Ik, mijn man en dochter van 3) plezierig terug. Positief verrast over de persoonlijke intake aan huis. Dit vonden wij echt een pluspunt. Duidelijk en ik waardeer het persoonlijk contact. We hebben veel gekletst, gelachen en ze heeft goed voor ons gezorgd.

Esther, Joost en Annelies,

De kraamverzorgster heeft ons geweldig begeleid en geholpen de afgelopen dagen. Beter hadden wij ons niet kunnen wensen, we gaan haar missen.

Familie Groen,

Wij hebben het intakegesprek als zeer prettig ervaren. Wat betreft de zorg: voortreffelijk!

Mevrouw Jonkman,

Wij vonden de kraamverzorgende heel goed. Ze deed haar werk met plezier. Als ik ooit weer zwanger ben dan zal ik weer kiezen voor Sara. Nogmaals bedankt!

Familie Rieder,

Kraamzorg aanmelden

Voer hier de 4 cijfers van uw postcode in om te kijken of wij zorg leveren op uw adres.